Monday, January 19, 2009

Bloggverket.blogspot.com anpassar sina nyhetsbloggar för Apple iPhone

Som första större webpublicist går nu nyhetsbloggnätverket Bloggverket.blogspot.com ut med officiellt stöd för Apples iPhone. Första titel ut ärMobilkoll.se om just mobiltelefoner. Titlar som Prylkoll.blogspot.com, Konsolkoll.blogspot.com och Resekoll.blogspot.com följer därefter. Innan sommaren ska samtliga Bloggverket.blogspot.coms nyhetstitlar vara anpassade för iPhone.

"Nu orkar vi inte vänta längre på att Apple ska komma igång med försäljningen av iPhone i Sverige. Vi vet att det redan finns tusentals upplåsta iPhones därute i stugorna och nu erbjuder vi dem att surfa direkt till våra nyhetsbloggar utan att behöva speciella programvaror eller att zooma in och ut hela tiden" säger Jan Hermelin, ansvarig utgivare för Bloggverket.blogspot.com.

Han fortsätter "Apple iPhone är den hitills absolut bästa mobila surfplattformen därute. Den svenska mobiloperatör som lyckas övertyga Apple om att just de ska få sälja iPhone först i Sverige kommer att få se en ökning av mobilt surfande de tidigare bara kunnat drömma om".

Bloggverket.blogspot.com är med drygt 100 000 besökare per vecka Sveriges största oberoende nätverk av nyhetsbloggar inom ämnesområdena Prylar, Media och Livsstil.

No comments: